БРЕВОРКСМОДУЛОЛИТЕ-МЕ500 - поједностављенемодуларнепиварезамалересторане

Модуларнепивареопремљенезаједноставнупроизводњупиваизекстрактаслада,хмељаиводеопремљенесаМОДУЛОЛИТЕ-МЕКСНУМКСапаратомзапивоиферменторимаКСНУМКСЛилиКСНУМКСЛ

БреворксмодулоЛите-МекснумкссузанатскепиваресамодуларномконструкцијомсвихпроизводнихуређајасастројемзаприпремусладовинеМОДУЛОЛИТЕ-МЕКСНУМКСиферментацијскимјединицамаФУИЦсанехрђајућимчеличнимферменторимазапреминеКСНУМКСилиКСНУМКСлитара。Онисуидеалнорешењезапочетникеупиварскомпослусамашеискуставакошижелебрзошенусопственупроизводюупивабезреконструкцишезграде。

БРЕВОРКСМОДУЛОЛИТЕ-МЕпивовараКСНУМКС

Пивареукључујупоједностављенумодуларнумашинузаприпремусладовинеинеколикомодуларнихјединицазаферментацију-сазревањесаинтегрисанимцилиндрично-конуснимферменторимаихладњацима。Аутоматскисистемхлашења,Системчишењаисанације,Аутоматизацијапроцесаприпремесладовинедоступнисукаоопција。ПивареБРЕВОРКСМОДУЛОЛИТЕ-МЕ500омогућавајупроизводњусвихпознатихврстапивасамоодекстрактаслада,хмељаиводе,анеодтрадиционалнихсастојака - слада,хмеља,​​водеипивскогквасца。

ПроизводникапацитетипиваодхектолитараКСНУМКСдохектолитараКСНУМКСгодишњепремабројуферментационихрезервоара,њиховволумениприроднопиво。

МашинаМОДУЛОЛИТЕ-МЕКСНУМКСзаприпремусладовинеизекстрактасладаиматрадиционалнидизајнкојијетипичанзачешкупиварскушколу。Свекомпонентепотребнезапроизводњусладасуинтегрисанеудвафункционалнарезервоара。Сваопремајеинсталирананаоквироднехрђајућегчеликасаподесивимногамакакобисеолакшалатранзицијаипокретање。Оваврстамашинезапроизводњупиваможедапроизведеодједнедочетирисеријепивадневно。

МашинасеможепоставитиирадитидиректноуунутрашостиресторанагдеглавнипиваррадисашимИспредСвихПосетилацаресторана。Луксузнитрадиционалнидизајнвизуелнокомпликованемашинезапроизводњусладовинеусредресторанадобарјемаркетиншкиалаткојипривлачипажњукупца。

Вишеинформацијаопиварамабреворксмодулолите-Мекснумкс:

БРЕВОРКСМОДУЛОЛИТЕ-МЕ - модуларнепиваре- Свеоовојврстипивара
БРЕВОРКСМОДУЛОЛИТЕ-МЕ500 - компактнапивница- Свеоапаратузаприпремусладовине
Бреворксмодуло - Компактнимодулизалађењесладовине- Свеосистемузапроцесхлашешасладовине
БреворксМодуло - Компактниенергетскимодули- Свеомодулусаопремомзагрешањеихлашешесвихосталихмодула
Бреворксмодуло - КомпактниферментацијскиМодули- СвеокомпактнимјединицамафуицСарезервоаримазаферментацијупиваифиналномОпремомзаприпремупива
Опремазапушењепива- Свеообјектимазапушењепиваубоце,Петеринке,Бачвеоднершајушегtеликаитд。
Помоћнаопрема.- Свеосистемуконтроле,Системузачишењеидезинфекцију,Системухлашењаитд。

Основнеконфигурацијепивоварабреворксмодулолите-Мекснумкс: