БРЕВОРКСМОДУЛОЛИТЕ——МЕ1000 -поједностављенемодуларнепиварезамалересторане
Модуларнепивареопремљенезаједноставнупроизводњупиваизекстрактаслада,хмељаиводеопремљенесаМОДУЛОЛИТЕ——МЕКСНУМКСапаратомзапивоиферменторимаКСНУМКСЛилиКСНУМКСЛ
БреворксмодулоЛите-МекснумкссузанатскепиваресамодуларномконструкцијомсвихпроизводнихуређајасастројемзаприпремусладовинеМОДУЛОЛИТЕ-МЕКСНУМКСиферментацијскимјединицамаФУИЦсанехрђајућимчеличнимферменторимазапреминеКСНУМКСилиКСНУМКСлитара。Онисуидеалнорешењезапочетникеупиварскомпослусамашеискуставакошижелебрзошенусопственупроизводюупивабезреконструкцишезграде。

Пивареукључујупоједностављенумодуларнумашинузаприпремусладовинеинеколикомодуларнихјединицазаферментацију——сазревањесаинтегрисанимцилиндрично-конуснимферменторимаихладњацима。Аутоматскисистемхлађењ,асистемчишћењаисанације,аутоматизацијапроцесаприпремесладовинедоступнисукаоопција。ПивареБРЕВОРКСМОДУЛОЛИТЕ——МЕ1000омогућавајупроизводњусвихпознатихврстапивасамоодекстрактаслада,хмељаиводе,анеодтрадиционалнихсастојака-слада,хмељ,аводеипивскогквасца。
ПроизводникапацитетипиваодхектолитараКСНУМКСдохектолитараКСНУМКСгодишњепремабројуферментационихрезервоара,њиховволумениприроднопиво。
МашинаМОДУЛОЛИТЕ——МЕКСНУМКСзаприпремусладовинеизекстрактасладаиматрадиционалнидизајнкојијетипичанзачешкупиварскушколу。Свекомпонентепотребнезапроизводњусладасуинтегрисанеудвафункционалнарезервоара。Сваопремајеинсталирананаоквироднехрђајућегчеликасаподесивимногамакакобисеолакшалатранзицијаипокретање。Оваврстамашинезапроизводњупиваможедапроизведеодједнедочетирисеријепивадневно。
МашинасеможепоставитиирадитидиректноуунутрашостиресторанагдеглавнипиваррадисашимИспредСвихПосетилацаресторана。Луксузнитрадиционалнидизајнвизуелнокомпликованемашинезапроизводњусладовинеусредресторанадобарјемаркетиншкиалаткојипривлачипажњукупца。
Вишеинформацијаопиварамабреворксмодулолите-Мекснумкс:
БРЕВОРКС МОДУЛО ЛИТЕ-МЕ - модуларне пиваре- Све о овој врсти пивара
БреворксмодулоЛите-Ме1000 - Компактнапивница- Све о апарату за припрему сладовине
БРЕВОРКСМОДУЛО-компактнимодулизахлађењесладовине- Свеосистемузапроцесхлашешасладовине
БРЕВОРКС МОДУЛО - компактни енергетски модули- Свеомодулусаопремомзагрешањеихлашешесвихосталихмодула
БРЕВОРКС МОДУЛО - компактни ферментацијски модули——свеокомпактнимјединицамаФУИЦсарезервоаримазаферментацијупиваифиналномопремомзаприпремупива
Опрема за пуњење пива——свеообјектимазапуњењепиваубоце,петеринке,бачвеоднерђајућегчеликаитд。
Помоћнаопрема——свеосистемуконтроле,системузачишћењеидезинфекцију,системухлађењаитд。